Om oss

BLE Eventteknik är ett av de ledande företagen i Västmanland som erbjuder helhetslösningar inom evenemang. Styrkan finns framförallt inom Ljud, Ljus, Bild och Scen. BLE Eventteknik utgår från Västerås, men har hela Sverige som arbetsområde.

Vi har mångårig erfarenhet av komplexa anläggningar som ställer höga krav på snabb service och tillgänglighet. Vi har förmågan att skickligt kunna anpassa utrustningen till aktuellt evenemang som skapar ett slutresultat med mycket bra kvalité samt ett rimligt pris.

Grunden i våra uppdrag är driftsäkerhet, kostnadseffektivitet & design.

Verksamhet

Vi hyr bland annat ut ljudanläggningarljusutrustningscener och professionell personal som ljud- och ljustekniker till små och stora arrangemang. Vi gör även frilansjobb. Läs mer om våra Tjänster.

Vi erbjuder kvalitativa installationer av ljud, ljus och elektroniklösningar.

Vi har även försäljning av olika typer av utrusning. Historik

Backmans Ljudelektronik (BLE) startade sin verksamhet som enskild firma år 2000. Firman bytte namn till BLE Eventteknik AB när den gjordes om till ett aktiebolag 2009. 

Vi har levererat teknik och personal till events som:

festivaler, bröllop, konferenser, nationaldagsfirande, turnéer, konserter, musikaler, festivaler, revyer, rockfester, gospelkonserter, körer, TV- och radioljud, studio- och liveinspelningar.


 

 

 
 
 
 
JoomShaper