Tjänster

BLE Eventteknik hyr ut ljud- och ljusutrustningscener och professionell personal som ljud- och ljustekniker. Du väljer själv vad du vill hyra eller be gärna oss om hjälp att ta fram passande utrustning. Om det något du är ute efter är det bara att kontakta oss så ordnar vi det. Vi levererar även helhetslösningar med ljud, ljus och bild.
Se våra uthyrningspaket.

Att anordna evenemang kan vara en stor utmaning. Vi kan med hjälp av våra samarbetspartners leverera det som behövs till ert evenemang som tält, golv, toaletter, kravallstängsel, projektorer, skärmar och filmning av
ditt evenemang. Vi är även en artistförmedling. Om ni behöver visa ditt budskap så har vi verktygen.

  

Vi har exempelvis ljudanläggningarstrålkastare, projektorer och andra produkter som du själv hämtar, sätter upp och lämnar tillbaka. Vill du fokusera på ditt arrangemang, så låter du oss ordna med leverans och montering/demontering. Det är även en säkerhet för dig att allt kopplas rätt och fungerar.

Vi har ett omfattande säkerhetstänk och våra scener, högtalar- och ljusstativ är alltid certifierade för ändamålet. Vi har också som vana att vid större evenemang vara utrustade med brandskyddsutrustning.

Kontakta oss gärna via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och berätta vad du vill ha så återkommer vi med pris.

 

JoomShaper