Ljudsystem

Vi kan leverera ljudsystem i olika storlekar och fabrikat med driftsäker teknik och lösningar för alla typer av evenemang. Från en enkel mick på stativ till ett stort företagsevenemang eller hundramannakör med stor orkester. Våra tekniker ser till att det du vill ska höras gör det. 

Vi har professionella ljudsystem för konserter, konferenser, musikaler, events med teknik från ledande tillverkare som Yamaha, Electrovoice, JBL, Prophon, Midas, Soundcraft, Labgruppen och Crest. Det finns till exempel ett högtalarsystem med jämn spridning av ljudet och man får samma ljudtryck längst bak som längst fram ett s.k. Linearray.

DJ in a box är en komplett, automatisk musikanläggning där ni väljer musiken till er fest. Boxen levereras laddad med era spellistor. Boxen är superenkel att koppla in och den mixar ihop er lista så att ni slipper tråkiga avbrott mellan låtarna. Den har även inbyggt knapplås som hindrar era gäster från att "leka DJ" och byta låt var 20e sekund hela kvällen. En mycket uppskattad maskin som hjälpt 100.000-tals att dansa och ha kul genom åren.

► CD-dublicering. Ni lämnar bara in er master tillsammans med önskade original för trycksakerna, kort därefter levererar vi sedan en komplett produkt redo för handeln, festivalen eller kickoffen.

► Vi utför rena ljudteknikertjänster inom både PA och radiosändning: FoH, Monitor, System, A-ljud, B-ljud.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.